Бо "бутс" рваний

Вболівальників вирішила "повчити" дружина Миколи Морозюка

До певного моменту керівництво "Динамо" постійно конфліктувало зі своїми ультрас.

У свою чергу вболівальники не залишались в боргу, постійно влаштовуючи клубу проблеми через масові бійки, погроми стадіонів суперників і т.д.

Але пройшов час, і в клубі зрозуміли, що на ультрас потрібно звертати увагу, оскільки, елементарно, саме вони не покидають клуб, навіть коли гра не йде.

З огляду на історію "Динамо" та чемпіонські традиції, на внутрішньому рівні вираз "гра не йде" означає все, що не чемпіонство.

Останнім часом в "Динамо" все було наче добре. І чемпіонство взяли, і гра пішла. Але на початку цього сезону нема гри. Ніякої.

Вболівальники мовчали, бо з горем навпіл результат був. Але це не могло тривати довго, і в матчі з "Ворсклою" "Динамо" таки влетіло. Ясно, що вболівальникам це не сподобалось.

Гравці наче промовчали, бо, думаю, в курсі, що виглядає "Динамо" справді фігово. Але вболівальників вирішила "повчити" дружина Миколи Морозюка.

Напевно, пані вважає себе дуже "обізнаною" у футбольних справах, бо треба мати дуже багато знань, щоб дозволяти собі щодо вболівальників такі вирази як "го***мєси" та "невдахи".

Жаль, правда, що баришня з факультету міжнародних відносин елементарно не в курсі як пишеться правильно бутса.

Напевно, Морозюк і грає так хрєново, бо "бутс" рваний.

Джерело