“Регіоналам” дозволили прогуляти голосування по Тимошенко

Нардепи від Партії регіонів отримали рекомендацію не перейматися завтра фракційною дисципліною, щоб зірвати голосування по Тимошенко

Як повідомили Еспресо.tv власні інформовані джерела у фракції Партії регіонів, “регіонали” аж ніяк не зобов'язані приходити завтра в Раду і можуть з чистою совістю займатися власними справами - чи то бізнесовими, чи політичними, чи сімейними.

У такий спосіб “регіонали” розраховують зірвати голосування за законопроект щодо лікування ув'язнених за кордоном, а опозицію в чергове розвести “как котят”, розраховуючи, що саме опозиції не вистачить вирішальних голосів.

Нагадаємо, напередодні за посередництвом місії Європарламенту в особі Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського між “регіоналами” та опозицією було досягнуто домовленості щодо голосування за законопроект, котрий має дозволити Юлії Тимошенко виїхати на лікування за кордон, що є вимогою ЄС для підписання Угоди про асоціацію.

Наразі створена Радою тимчасова робоча група розробляє компромісний законопроект, який і має бути ухвалений завтра в парламенті.