"Регіонали" не сприйняли навіть компромісний варіант законопроекту по Тимошенко

Провладні члени робочої групи з підготовки законопроекту про лікування за кордоном не пішли назустріч компромісному варіанту, поданому опозицією на початку робочого дня

Після представлення законопроекту "регіонали" попросили перерву на півтори години. За словами нардепа від УДАРа Ірини Геращенко це дало їм можливість з’їздити до Адміністрації Президента та отримати рішення від нього.

Офіційно ПР не влаштував пункт про зарахування лікування як тюремного терміну. Свого варіанту законопроекту партія влади так і не представила. Ще вчора членам робочої групи вдалося досягти згоди приблизно із половини принципів потрібного законопроекту.

За словами голови робочої групи, нардепа від "Батьківщини" Андрія Кожемякіна, опозиція буде все одно реєструвати та вносити свій варіант законопроект на розгляд Верховної Ради. Очікується, що він буде розглянутий на позачерговій сесії 13 листопада.

Законопроект, поданий народним депутатом Іриною Луценко на розгляд робочої групи, містив пункт, згідно з яким після лікування в Німеччині Тимошенко мала повернутися до української тюрми.