Уболівальники через квитки на матч Україна-Франція хочуть йти до суду

Бажаючі потрапити на матч Україна – Франція скаржаться, що віддали гроші, але не отримали квитків

Як повідомляють уболівальники на офіційній сторінці компанії «Україна футбол інтернешнл» у мережі Facebook, вони купили квитки на поєдинок плей-офф чемпіонату світу 2014 між національними командами України та Франції на сайті УФІ, але не можуть їх отримати.

«27-го жовтня замовив квитки, сплатив їх вартість, гроші з карткового рахунку зняли двічі, - пише уболівальник. - 6-го листопада прийшло повідомлення, що потребує оплати - сплатив ще раз. Звернувся за поясненнями на help@ufi.com.ua, sales@ufi.com.ua, visa@ufi.com.ua, відповіді нема. Сьогодні отримав повідомлення, що замовлення було автоматично анульовано з причини перевищення максимально допустимої тривалості бронювання". Загалом, ні квитків, ні грошей. То що, подавати на цих «шахраїв» до суду?», - написав уболівальник.

Зазначимо, у понеділок, 11 листопада, почався продаж квитків на поєдинок Україна – Франція в касах НСК " Олімпійський"

Номінальна вартість квитків − 40, 50, 60, 70, 80, 120, 250, 300 грн.

Як повідомляє джерело Еспресо.tv, біля кас стадіону простяглася довга черга. В ній можна побачити спекулянтів.

Зазначимо, що спекулянти вже досить активно продають квитки на форумах в інтернеті. Наприклад, пропуск, який в касах стадіону можна придбати за 120 гривень, спекулянти готові віддати за 240. Квитки, що коштують 300 гривень, у спекулянтів можна придбати за 900.

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Франція відбудеться 15-го листопада. Матч-відповідь пройде в Парижі 19-го листопада.