Кокс і Квасьнєвський не залишили без нагляду українських депутатів

До Верховної Ради прибули керівники місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Квасьнєвський, які сьогодні ввечері звітуватимуть Європарламенту.

Кокс і Квасьнєвський пройшли в ту частину будівлі ВР, де розташовані кабінети керівництва парламенту. На даний момент в засіданні ВР перерва, після якої уряд повинен поставити всі крапки над "і" у справі Тимошенко.

Тим часом представники опозиції, які зранку мітингували проти нелегітимної Київради, також підтягуються під стіни Верховної Ради. Як передає кореспондент Еспресо-ТВ, через зкупчення народу частково перекритий рух. Крім того кількість учасників мітингу, що повідомлялась у ЗМІ, значно перебільшена. За словами нашого кореспонденту людей менше 1 тис. На даний момент головний вхід у ВРУ перекритий, під'їхали автобуси з "Беркутом".

Як вже повідомлялося раніше, регіонали отримали негласну вказівку прогулювати засідання ВРУ. Майже ніхто з експертів не сумнівається, що Верховна Рада в черговий раз провалить справу Тимошенко".

Нагадаємо, що сьогодні крайній термін, коли Верховна рада має вирішити справу Юлії Тимошенко. Крім того, саме сьогодні  Пет Кокс та Олександр Квасьнєвський звітуватимуть у Брюселі Європарламенту.