Януковичу дали шість днів, щоб одуматися

Місія Кокса-Кваснєвського ще й досі сподівається на “добру волю українських політиків" у питанні підписання угоди про асоціацію та на позитивне голосування по "законопроекту Тимошенко"

Після переговорів в україньскому парламенті Олександр Кваснєвський та Пет Кокс висловили сподівання, що парламент ухвалить необхідні проекти максимум 19 листопада. Про це повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

"Ми розуміємо, що політично все дуже складно, але сподіваємося, що знайдеться достатньо доброї волі для консенсусу, щоб усі, хто хоче підписати асоціацію, підписали її", - заявив Кокс.

Квасьнєвський також додав, що 19 листопада це вже останній день, коли можна щось зробити.

Нагадаємо, що сьогодня вранці Верховна Рада України закрила сесію, не голосуючи по жодному із євроінтеграційних законопроектів - ані про лікування за кордоном, ані про прокуратуру, ані про вибори. В відсутністі законопроекту, згідно з яким Тимошенко могла б виїхати на лікування до Німеччини, "регіонали" звинуватили опозицію. Опозиція в свою чергу звернулась до місії Європарламенту з проханням дати Януковичу ще час на роздуми та представити сьогодні не остаточний, а проміжний звіт. 

Як відомо, раніше місія Кокса-Квасьнєвського заявляла, що останнім строком голосування такого закона має бути саме середа, 13 листопада.