Позачергове засідання Верховної Ради закрито — Асоціації не буде

Спікер Верховнрї Ради України Володимир Рибак закрив позачергове засідання Верховної Ради України. Ніякого голосування не було.

Як повідомляє кореспондент "Еспресо-TV", регіонали відмовились голосувати ні за закон про лікування за кордоном, ні за два інших євроінтеграційних законопроекта — про прокуратуру та про вибори. До двох останніх, за словами спікера, надійшло надто багато поправок. Щодо “закону Тимошенко”, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов звинуватив в його неготовності опозицію. 

На позачерговій сесії були присутні представники моніторингової місії Європарламента Пет Кокс та Олександр Квасьнєвський.

Нагадуємо, що саме опозиція передала на розгляд робочої групи компромісний законопроект про лікування за кордоном та навіть погодилась на повернення Тимошенко до тюрми післи закінчення лікування.

Наступна сессія Верховної Ради відбудеться 19 листопада, але доля України та угоди про Асоціацію вирішеться вже сьогодні. Увечері Кокс та Квасьнєвський представлять в Європарламенті звіт щодо України.