Трієр відмовився скорочувати свою еротичну драму власноруч

Нову стрічку режисера Ларса фон Трієра скоротили через комерційні вимоги

Еротична драма «Німфоманка» стала першою стрічкою у фільмографії Ларса фон Трієра, процес остаточного монтажу якої не контролював сам кінематографіст. Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на The Hollywood Reporter.

За словами продюсера Петера Ольбек Єнсена, хронометраж режисерської версії «Німфоманки» становив п'ять з половиною годин. Тривалість остаточної версії картини - чотири години. Фон Трієр не схвалював скорочення фільму, але визнав, що воно необхідне для випуску «Німфоманки» в прокат. Продюсер також додав, що стрічку урізали з комерційних, а не з цензурних міркувань, всі сцени

За наявними даними , режисер поки не бачив фінальну версію стрічки. Світова прем'єра «Німфоманки» відбудеться 25 грудня 2013 . Відомо, що картина буде випущена в прокат двома двогодинними частинами.

Джо, головну героїню «Німфоманки», грає Шарлотта Генсбур. У картині розказана історія життя Джо від 5 до 50 років , причому у викладі самої героїні : вона переказує події чоловікові на ім'я Селігман ( Стеллан Скарсгард ) , підібрати її на вулиці. У картині також зайняті Шайа Лабеф , Крістіан Слейтер , Віллем Дефо і Ума Турман.