Власенко розповів, як його провокували Окунською

Про це Власенко розповів сьогодні, коли прибув в Генпрокуратуру на черговий допит, повідомляють “Коментарі”.

«Вчора Генеральною прокуратурою була здійснена відверта провокація з метою зміни мені запобіжного заходу на взяття під варту», - заявив Власенко.

За його словами, постановою Печерського райсуду на нього були накладені обмеження, зокрема, «утримуватися від спілкування з потерпілою». Але вчора одразу після засідання суду він приїхав до Головного слідчого управління ГПУ де побачив велику кількість співробітників правоохоронних органів, серед яких знаходилася Окунська.

«Вона раптово почала говорити на мою адресу якісь дивні речі на зразок «давайте поговоримо» і це при тому, що мені судом рекомендовано утриматися від спілкування з нею. Я на провокації не піддаюся, і запропонував співробітникам правоохоронних органів, які були поруч зі мною, допомогти мені здійснити постанову суду й обмежити мене у спілкуванні з цією громадянкою, що й було зроблено», - розповів він.

«Генпрокуратура зробила відверту провокацію з метою зміни запобіжного заходу на взяття під варту», - зазначив Власенко.

Нагадаємо, Власенка звинувачують у побитті колишньої дружини у 2009 році, за що йому загрожує до трьох років ув'язнення.  Вчора Печерський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави розміром майже 23 тис. грн. Власенко всі обвинувачення категорично відкидає і пов'язує своє переслідування з намаганням не дозволити йому захищати Тимошенко.