Ломаченко не буде працювати з Усиком через сина

Анатолій Ломаченко, який консультував Олександра Усика перед дебютним боєм у "профі", зосередиться на підготовці свого сина

Співпраця Анатолія Ломаченка та Олександра Усика може припинитися. Всьому виною зайнятість тренера, який зараз готує свого сина Василя до титульного бою з Салідо, повідомляє WSB. 

Нагадаємо, що Ломаченко, який підписав контракт з Бобом Арумом, готується до бою в США. У той час як Усик, який став боксером K2Promotion , тренується в Україні .

"Чи буду я далі працювати консультантом - залежить не від мене, а від Саші . Але з Сашком нам завжди було комфортно працювати. Бути тренером Усика я просто фізично не можу, бо одночасно перебувати у двох точках земної кулі неможливо", - сказав Ломаченко. 

"Коли Усик буде готовий до титульного бою? За рік-півтора - цілком реально підготуватися" , - додав Ломаченко.

Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик, який минулої суботи в столичному Палаці спорту успішно дебютував на професійному рингу, зізнався, що не докладав надзусиль, аби перемогти мексиканця Феліпе Ромеро

“Все було класно, але не так, як я собі уявляв, - наводить слова Усика sport.ua. - Вийшло економніше. Мій тренер Анатолій Миколайович Ломаченко радив не робити зайвих рухів. Я так і діяв. Дуже радий, що все вдалося. Можна навіть сказати, що я відпочивав».

Боксер також подякував публіці за підтримку, яка вимагала добити суперника. Та, як стверджує боксер, йому потрібно було виконати завдання, яке поставив перед ним наставник.