Найскандальніший тренер Прем'єр-ліги керуватиме волинським футболом

Головний тренер та президент луцької «Волині» Віталій Кварцяний став головою Федерації футболу Волині

Як повідомляє офіційний сайт футбольного клубу "Волинь", делегати звітно-виборчої конференції Федерації футболу Волині одноголосно проголосували за кандидатуру Кварцяного.

На посаду керманича волинського футболу, крім Віталія Кварцяного, претендували ще три особи: попередній голова ФФВ Василь Столяр, народний депутат України, віце-президент клубу ФК «Волинь» на громадських засадах Юрій Савчук та президент ФК «Луцьксантехмонтаж» Ігор Чорнуха.

Перед голосуванням усі вони зняли свою кандидатуру на користь головного тренера та президента волинської команди. 

Віталій Кварцяний наголосив на розвитку футболу в районах, особливо дитячого. Серед пріоритетів Кварцяного стосовно розвитку футболу в області й таке: встановлення призового фонду учасникам турнірів, що проводяться під егідою ФФВ, чітка організаційна структура усіх ліг, в тому числі дитячо-юнацької ліги Волині, придбання форми та інвентарю, переведення головного офісу федерації на стадіон «Авангард», плани стосовно будівництва в Луцьку Будинку футболу, ймовірне зменшення вступних внесків учасникам чемпіонату Волині.

Зазначимо, що Віталій Кварцяний - людина олігарха Ігоря Коломойського. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Волинь" може припинити своє існування. Клуб отримував листи від Василя Столяра, де піднімалося питання про легітимність його (клубу) статусу колективного члена ФФВ. 

Зазначимо, що такими діями Василь Столяр намагався чинити тиск на Віталія Кварцяного, але зараз про цю історію можна забути, бо новий керманич волинського футболу навряд чи зацікавлений у зникненні клубу.