Лагутенко не покине гурт “Мумій Тролль”

Представник гурту запевнив, що ЗМІ передчасно заявили про завершення історії гурту

Менеджер відомого російського гурту розповів, що слова Іллі Лагутенко сприйняли невірно, повідомляє “Московский комсомолец”.

«У заяві Лагутенко немає слів про те , що він збирається покинути групу, - сказав Алекс Кедров , - це пряма мова , вирвана з контексту новини про наші столичні концерти. Цими концертами група дійсно завершує тур на підтримку альбому «SOS Матросу», та Ілля говорить про те, що далі група не існуватиме в тому вигляді, в якому існує зараз. Я поки не знаю, які зміни він планує. Можу сказати одне: новина присвячена іншому — виключно найближчим виступам «Мумій Троля».

Нагадаємо, що про припинення існування гурту заговорили після того, як Лагутенко написав на своєму сайті: “Концертами в грудні ми закінчуємо 16-річну історію гастролей "Мумій Троля", який Ви вже так добре знаєте. Коли тобі виповнюється 16 років, ти закінчуєш школу, час отримувати паспорт і думати про вступ до ВНЗ. Я впевнений, що моє плавання по музичним океанам ще не закінчується. Але вже, мабуть, на іншому кораблі!”