Україна перемогла французьких зірок у Києві

Збірна України перемогла французів у першому матчі плей-офф ЧС-2014

Поєдинок плей-офф до ЧС-2014 між збірними України та Франції виявився справжньою битвою. Матч проходив за потужної підтримки українських уболівальників. Палко підтримували нашу збірну президент та екс-президенти: Янукович, Кучма і Кравчук. У наших хлопців горіли очі, вони йшли вперед, боролися за кожен м’яч, змушували нервувати іменитого суперника, але у першому таймі глядачі не побачили забитих м’ячів. У другому таймі гра стала жвавішою. Українці пішли вперед великими силами і забили гол у середині другого тайму. Чудову передачу віддав Едмар на Зозулю, а форвард «Дніпра» майстерно поклав на землю голкіпера французів – 1:0. Стадіон вибухнув, а головний тренер України Михайло Фоменко залишався спокійним. Але одного забитого м’яча нашим хлопцям було замало. Коли до завершення зустрічі залишалося десять хвилин, Роман Зозуля увірвався до штрафного майданчика французів, де його збили з ніг. Турецький арбітр Чакир призначив пенальті, а Андрій Ярмоленко його реалізував – 2:0.

Збірна Франції намагалася йти вперед, але українці відчайдушно оборонялися. В кінці матчу арбітр показав дві червоні картки. У французів на вилучення напрацював Косцельни, а в українців - Кучер. 

Україна: 12. П'ятов, 3. Хачеріді, 17. Федецький, 5. Кучер, 13. Шевчук, 6. Степаненко, 21. Едмар (Безус, 77), 8. Зозуля (Селезньов, 86), 7. Ярмоленко, 14. Ротань, 10. Коноплянка (Гусєв, 90+2)

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 21. Косцельни, 22. Абідаль, 2. Дебюші, 14. Матюйді, 19. Погба, 7. Рібері, 11. Насрі (Вальбуена, 80), 9. Жиру (Бензема, 72), 20. Ремі (Сісокко, 64)

Зазначимо, що Кучер та Федецький пропускатимуть матч-відповідь, який відбудеться 19-го листопада.