Анджеліна Джолі визнана самою гуманною акторкою

Голівудська акторка отримала престижну нагороду за гуманітарну допомогу

У Голлівуді вручили найпрестижніші нагороди в світі кіно - почесні Оскари.  Два з них за внесок у розвиток розважальної кіноіндустрії дісталися коміку Стіву Мартіну й актрисі Анджелі Ленсбері. Третій заочно присудили художнику по костюмах П'єру Тозі. А четвертий - за внесок у гуманітарну діяльність - вручили послу доброї волі Управління Верховного комісара у справах біженців ООН Анджеліні Джолі, повідомляє «Корреспондент» з посиланням на Reuters.

Актрисі, яка з'явилася на прем'єрі з чоловіком Бредом Піттом і одним з їхніх шістьох дітей, сином Медоксом, присудили престижну нагороду Джин Хершолт за видатний внесок у гуманітарну діяльність. Раніше її удостоювалися Опра Уїнфрі, Елізабет Тейлор та інші знаменитості.

Джолі стала тридцять шостою й наймолодшою ​​володаркою цієї нагороди. До 38-ми років актриса встигла відвідати в якості посла доброї волі Управління Верховного комісара у справах біженців ООН десятки країн, допомагаючи збирати гроші на гуманітарну допомогу й беручи участь у благодійних заходах.