В сомережах радять зняти акторок “Тіней незабутих предків” в еротичній фотосесії

Після першого уікенду український містичний тріллер “Тіні незабутих предків” зібрав багато відгуків у соціальних мережах.

Думки з приводу фільму розділились: частина глядачів у захваті, інші ж вважають, що фільм не вартий уваги, дехто говорить, що один раз подивитись можна.

Користувач Olga Vasilets одна з тих, що схвально відноситься до фільму: “Щойно з прем'єри! “Тіні незабутих предків” підкорили моє серце на всі 100%. Навіть не очікувала побачити кожного з акторів у такій ролі. Вони розкрились більше, ніж могли! В захваті. Там є все: пристрасть, кохання, передчуття і захват... Р. S. Хочу ще раз подивитись!».

Oleksiy Sikorskiy критикує стрічку: “Я підтримую кожен український фільм та слідкую за розвитком вітчизняного кінематографу, але нехай таких фільмів як «Тіні незабутих предків» буде поменше. Тут взагалі немає сценарію, жахлива операторська зйомка, стандартний розвиток подій, тупі жарти. Загалом 3/10».

Найчастіше глядачі порівнювали фільм із голлівудськими кінострічками. «Годний до перегляду копипаст, дія відбувається в штаті Україна. Універ в Оксфорді, студентки - моделі, студенти - качки і ботани. Замість індіанців - мольфари. Шаблон від шаблону. З попкорном саме воно. Можна привітати вітчизняну кіноіндустрію виходом першого якісного молодіжного "трешака"», - пише користувач Валерий Халдеев.

Користувач Garonski Gennadii підкидає ідеї для українских медіа: “Я не зрозумів, чому “MAXIM Україна” тупіт, і досі не зняли всіх героїнь із “Тіні незабутих предків” в еротичній фотосесії? Чи вони не ловлять трендових фішок або треба все всім розжовувати?”