До Вільнюса звільнення Тимошенко не світить

Партія регіонів не буде сьогодні голосувати у Верховній Раді за жоден із законопроектів щодо питання Юлії Тимошенко, які є в порядку денному

Про це народний депутат від партії регіонів Григорій Смітюк заявив в ефірі “5 каналу”.

Зокрема, говорячи про чотири законопроекта, що є у порядку денному - Сергія Міщенка, Арсенія Яценюка, Анжеліки Лабунської та Валерія Карпунцова, він зазначив: “Я думаю, що наша фракція за ці законопроекти не буде голосувати, тому що вони недосконалі, у них є дуже багато протиріч, і вони суперечать, як Конституції, так і діючому законодавству".

В свою чергу, народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська  заявила в ефірі телеканалу ICTV, що до саміту у Вільнюсі Тимошенко ніяк не зможе відправитися до Німеччини. Проте, за її словами, в цілому така можливість не виключена, якщо буде прийнятий відповідний законопроект.

Нагадаємо, вчора члени робочої групи узгодили деякі норми законопроекту щодо лікування ув'язнених за кордоном, однак остаточної версії документа ще немає. За словами Богословської, відповідний законопроект буде готовий до четверга.