Губернатор-"регіонал" скаржиться, що СБУ шукає на нього компромат

Голова Миколаївської держадміністрації Микола Круглов, який зараз балотується до Верховної Ради, заявив що його прослуховують співпрацівники СБУ

Голова Миколаївської держадміністрації Микола Круглов, який зараз балотується до Верховної Ради, заявив що його прослуховують співпрацівники СБУ. Про це повідомляють "НікВесті".

За словами Круглова, який також очолює обласний осередок Партії регіонів, спецслужби прослуховують його телефоні розмови та збирають компромати. Він також заявив, що «сіловики» бояться губернатора, тому що він може через Президента зняти будь кого в обласному СБУ.

«Але у кожній структурі є служба внутрішньої безпеки. Вони мене і прослуховують. Поки я був головую адміністрації такого ніколи не було. Я знаю, що правоохоронці збирають компромат на всіх, в тому числі на губернатора, та це природно», - вважає Круглов.

Раніше опозиціонер Аркадій Корнацький вимагав від генерального прокурора Віктора Пшонки прийняти міри відносно бандитського угрупування, яке нібито очолює Круглов.

Нагадаємо, нещодавно Круглов перетворив школу на агітаційну базу. "Еспресо-TV вже поцікавилосьв Миколи Азарова, чому голова обласної держадміністрації не йде до Верховній Ради чесно - як "регіонал".

Також сьогодні Микола Круглов почав агітацію в російській соцмережі.