Скло між ЗМІ та нардепами встановлять через провокацію?

«Регіонали» пояснили, що піар-акція Олега Ляшка це не єдина причина, через яку в парламентській ложі преси вирішили встановити захисне скло.

«Регіонали» пояснили, що піар-акція Олега Ляшка це не єдина причина, через яку в парламентській ложі преси вирішили встановити захисне скло. Позицію партії влади доносив Євген Мураєв в ефірі 5 каналу.

"Основною причиною стало падіння об'єктива з висоти 9 метрів на голови наших колег. І це вже не перше падіння - падали ручки... Чесно кажучи, я саме заходив у момент, коли падав об'єктив, до сесійної зали, бачив, що це було в районі Нетецької, Мироненко, десь у цих рядах", - заявив нардеп.

За словами політика він також переживає, коли журналісти звисають над залом.

"Я боюся за їхнє здоров'я. Тому, що якщо вони впадуть з цієї висоти, проблема буде кардинальна"- , - заявив"регіонал".

Народний депутат від партії УДАР Володимир Куренной заперечив регіоналу та заявив, що українські нардепи вже і так відокремились та захистились від суспільства. «Журналісти та фотографи з ложі фіксують кнопкодавство серед регіоналів, - заявив Куренной. – Спочатку вони не скло хотіли ставити, а пересаджувати журналістів до тієї половини зала, де сидить опозиція».

Раніше журналісти та фотографи, яки давно працюють в Верховній Раді, заявляли, що об’єктив до залу падав у юнака, який фотографує у Верховній Раді за замовленням Партії регіонів.

Нагадаємо, що сьогодні спікер Верховної Ради Володимир Рибак вирішив відгородити склом ложу преси в Верховній Раді склом.