Віктор Пилипишин вже хоче бути столичним мером

Кандидат у нардепи Віктор Пилипишин заявив, що боротьбу за депутатський мандат для нього це лише проміжний етап у боротьбі за посаду мера Києва.

 Втім вчорашній підсудний пообіцяв що у разі перемоги на перевиборах у 223 окрузі він буде лобіювати прийняття закону, який розширить повноваження міського голови Київа. Про це повідомляє УНИАН.

«Я наполягатиму в парламенті на проведенні виборів мера Києва та виборів до Київради», - додав Пилипишин.

Нагадаємо, Голосіївський районний суд Києва виправдав екс-голову Шевченківської районної держадміністрації столиці Віктору Пилипишину, якого звинувачували у перевищенні службових повноважень. Прокуратура вимагала для екс-держслужбовця покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі, проте суд вирішив, що в діях обвинуваченого складу злочину не було.

За 14 листопада Пилипишин як самовисуванець подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у народні депутати в 223- му окрузі. На минулих виборах у тому ж окрузі у 2012 році його головним суперником був кандидат від ВО "Свобода" Юрій Левченко. Він же буду єдиним кандидатом від опозиції цього разу.