Вигнанець з "Батьківшини" агітує за себе портретами Тимошенко

Виключений з “Батьківщини” кандидат в депутати по округу №194 на Черкащині Валентин Кузьоменській рекламує себе на тлі засудженого лидера партії Юлії Тимошенко

Відповідний білборд кандидата «З Юлею в серці, з повагою до земляків» з’явився по вулиці Гагаріна в місті Черкаси, повідомляє “Опора”.

“Вважаємо, це є певним чином порушенням статті 6 закону «Про вибори народних депутатів», а саме пункту 2: «Застосування насильства, погроз, обману, підкупу чи будь-яких інших дій, що перешкоджають вільному формуванню та вільному виявленню волі виборця». Кандидат вводить у оману, дезорієнтує свого виборця, формуючи асоціації з партією, до якої він формально не належить”, - зазначили в організації.

Нагадаємо, эдиним кандидатом від опозиції на окрузі №194 біло визначено Михайла Булатецького. Проте Кузьоменський також подав документи на реєстрацію, чим порушив партійну дисципліну, за що 6 листопада був виключений з партії.

Сам же Кузьоменський заявив, що “був, є та не зважаючи ні на які партійні рішення, залишуся вірним рядовим «Батьківщини» в моєму серці та помислах».