Топ-5 зірок, які можуть поїхати на чемпіонат світу туристами

Журналісти Еспресо TV відібрали п'ятірку зіркових гравців, які можуть не зіграти на чемпіонаті світу-2014

1. Франк Рібері (Франція).

Ми дуже сподіваємося, що найкращий гравець Європи за підсумками сезону 2012/2013, який сьогодні зіграє проти України, не поїде до Бразилії. Президенту УЄФА Мішелю Платіні буде дуже шкода Франка Рібері. У свої 30 років француз може отримати Золотий м’яч і пропустити Мундіаль-2014. Але українці більше хочуть бачити у фіналі чемпіонату світу Коноплянку та компанію.

2. Кріштіану Роналду (Португалія)

Зірка мадридського «Реалу» та збірної Португалії у свої 28 років приймав участь у двох чемпіонатах світу. Гравець провів за національну команду 108 матчів та забив 44 голи. Саме його влучний постріл допоміг португальцям перемогти Швецію у першому матчі плей-офф. Якщо скандинавська команда у матчі-відповіді зможе вибити Португалію, то Мундіаль-2014 недорахується одного із найзірковіших та найстильніших футболістів сучасного світу.

3. Златан Ібрагімович (Швеція)

Зірковий 32-річний нападник «ПСЖ» та збірної Швеції може втратити останній шанс зіграти на чемпіонаті світу. Златан провів невдалий поєдинок з португальцями у плей-офф, який його команда програла. Сьогодні кремезний швед має віддати всі сили заради перемоги над суперником. Зазначимо, що Швеція пропустила ЧС-2010, а Златан хотів відмовитися від виступів за збірну. А ще у Ібрагімовича є додатковий стимул – він жодного разу не забивав у матчах чемпіонатів світу

4. Лука Модрич (Хорватія)

Гравець мадридського “Реалу” Лука Модрич може не сильно хвилюватися за путівку до Бразилії. Нічия у гостях з Ісландією залишає хорватам хороші шанси на вихід до фіналу чемпіонату світу. Але у футболі буває все. Ісландці — народ скандинавський. Вони можуть відправити хорватів з Модричем до Бразилії туристами. 

5. Гарет Бейл (Уельс)

Найдорожчий футболіст світу не зміг допомогти рідній збірній Уельсу потрапити на Мундіаль-2014. Його команда зайняла передостаннє місце у відбірковій групі А, а Бейл продовжує мріяти про наступний шанс. Гравцеві дуже не хочеться повторити долю Раяна Гіггза, який ніколи не грав за збірну на європейських та світових форумах. Але 24-річному Бейлу не варто засмучуватися. Мадридський “Реал” оцінив його у 91 млн євро. Можливо, саме цей гравець за чотири роки зможе подарувати валлійській команді путівку на Мундіаль. А до Бразилії Бейл може поїхати з уболівальниками збірної Англії.

Зазначимо, що поєдинок Франція - Україна відбудеться сьогодні о 22:00. У першому матчі українці перемогли французів з рахунком 2:0.