Холліфілд отримав від Тайсона назад своє вухо (ВІДЕО)

Відеоролик, в якому Майк Тайсон повернув Евандеру Холліфілду відкушене вухо, зібрав більше мільйона переглядів в YouTube всього за добу

Іронічне рекламне відео виставили в мережу зі свого акаунта в YouTube виробники спортивного одягу та взуття Foot Locker. 

Автори відеоролика запропонували жартівливі альтернативні рішення деяких відомих суперечок та протиріч в світі спорту. За сюжетом, колишній чемпіон світу боксер Майк Тайсон приходить у гості до свого колеги по рингу Евандера Холіфілда і повертає йому шматочок вуха, відкушеного під час бою в 1997 році.

«Мені дуже шкода, Евандере. Це ваше вухо. Я зберігав його у формальдегіді», - говорить Тайсон. Холіфілд приймає подарунок і спортсмени зворушливо обіймаються.

Також в ролику знявся баскетболіст Денніс Родман, відомий своєю прихильністю до Північної Кореї і Кім Чен Ина. За сюжетом ролика баскетболіст викликає бурю позитивних емоцій у працівниці аеропорту, взявши квиток до КНДР «в один кінець». 

Також у відео можна побачити суперзірку американського футболу Бретта Фавра, який після неодноразових «виходів на пенсію» нарешті вирішує, коли піти зі спорту остаточно.