МВС шукає дитячу порнографію в офісі сайту для батьків

Сьогодні з ранку дніпропетровська МВС провела обшук у квартирах двох співзасновників компанії 908.vc, а також співзасновників порталу Klumba.ua - Андрія Хорсева та Олексія Іванкіна.

Про це повідомляє AIN.ua.

При обшуку був вилучений ноутбук дружини Андрія. Зараз обшук проводиться в дніпропетровському офісі самої компанії, по вул.Мечникова, 8.

Співробітників не випускають з приміщення, вилучаються сервери, ноутбуки, флешки, інші носії, у деяких співробітників забрали навіть пластикові банківські картки. Обшук проводиться без присутності директора Андрія Хорсева, якого, за словами очевидця, "виставили за двері". Юристи компанії зараз прямують в її офіс.

Обшук проводиться за постановою суду у справі, пов'язаному з нібито знайденої на сайті Klumba.ua дитячою порнографією. Суд ухвалив провести обшук у квартирах співзасновників, а також, у приміщеннях, пов'язаних з діяльністю цього ресурсу.

Як повідомляє ain.ua у вересні засновник Klumba Дмитро Дубина, в якому дніпропетровської 908.vc належить 50%, заявив про "рейдерське захоплення" проекту з боку Хорсева і Іванкіна.