Новий проект Земфіри випустив перший сингл

Російська співачка представила пісні свого нового проекту

У першу платівку The Uchpochmack увійшли пісні «Someday» і «Mistress», які представили раніше, а також нова «Lightbulbs» («Лампочки»). У всіх композиціях, незважаючи на англійські назви, Земфіра співає російською мовою, повідомляє Snob.ru.

У пісні «Lightbulbs» розповідається про долю маленької людини, яка не бачить сни. Рефреном звучать рядки «Час спалювати мости, час шукати відповідь, і міняти згорілі лампочки».

Перші дві композиції синглу «First and Last» («Перший і останній») вийшли 6 і 12 листопада. У перший день на iTunes з'явився трек «Someday», в якому Земфіра співає російською мовою. Після публікації пісня на тиждень (з 4 по 10 листопада) очолила чарт російського відділення iTunes .

Потім вийшла композиція «Mistress» , в записі якої брав участь лідер групи Brazzaville Девід Браун. У цій пісні бек -вокал Земфіри чути в приспіві. Як і перша композиція, ця робота була лідером в чарті онлайн -магазину iTunes протягом тижня, починаючи з 11 листопада.

Земфіра офіційно не підтверджувала свою участь у проекті The Uchpochmack , проте на її сторінці в Facebook з'явилося кілька мальованих плакатів групи. На одному з постерів відображена жінка на ім'я Ракета. Незважаючи на наявність трьох жовтих зіниць учасниця колективу зовні нагадує Земфіру. Компанію їй складають двоє чоловіків, один з яких (Бро) ходить в капелюсі, а відмінністю другого (Лука) є синя борода. Хто входить в проект крім Земфіри, поки невідомо.

У групи The Uchpochmack є аккаунт у соціальній мережі Facebook, яку вже лайкнули більше 1200 чоловік.