"Регіонали" хочуть від силовиків перевірки посольства США

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олег Царьов вимагає від українських правоохоронців розслідувати можливе втручання посольства США до внутрішніх справ України

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олег Царьов вимагає від українських правоохоронців розслідувати можливе втручання посольства США до внутрішніх справ України. Таку заяву він зробив в сесійному залі парламенту.

«Я звертаюсь до правоохоронців та хочу спитати: чи не порушують представники посольства США декларацію ООН від 21 жовтня 1965 «Про недопустимість втручання у внутрішні справи держави»? – заявив Царьов. За його думкою, посольства США підтримає та приймає участь у проекті, в рамках якого готується розв’язування в Україні громадянської війни.

Депутат впевнений, що проект здійснюється за допомогою інтернет та медіа технологій, які можуть впливати на громадську думку, а також за допомогою соціальних мереж, які використовуються США для організації протестних акцій.

За інформацією «регіонала» останній семінар для учасників проекту пройшов 14-15 листопада в посольстві США та він просить правоохоронці розслідувати цю інформацію.

Нагадаємо, Сенат США прийняв резолюцію, закликаючи Україну визволити Юлію Тимошенко згідно з рішенням Європейського суду з прав людини, який визнав арешт екс-прем’єрки, який відбувся 30 квітня, незаконним.