В інтернеті виклали ділову та приватну переписку нардепів -"регіоналів"

Хакери з міжнародної організації Anonymous заявляють про нову атаку на Партію регіонів.

В офіційному блозі вони виклали кілька архівів з нібито приватним та діловим листуванням українських політиків.

У коментарях до блога пишуть, що це електроні адреси нардепів-регіоналів Дмитра Святаша та Олега Шаблатовича. Перший нардеп входить до складу комітету з питань податкової та митної політики, другий – до комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Хакери пишуть, що хочуть допомогти Україні підписати угоду про асоціацію та тому будуть показувати дійсне обличчя українських політиків та уряду.

Нагадаємо, раніше хакери Anonymous нібито зламали сервери української митниці та міністерства закордонних справ. Втім обидві агенції спростували їх заяви.

Доповнено:

Дмитро Святаш – один з ініціаторів прийняття закону, який може призвести до монополізації ринку таксі. На початку жовтня один з райсудів міста Харків прийняв рішення щодо стягнення з Святаша, за даними ЗМІ одного з бенефіціарів автомобільної корпорації «Автоінвестстрой», на користь ПАВ «УкрСіббанк»  боргів на загальну суму біля 10 млн.грн.

Олег Шаблатович за минулий рік тільки офіційно заробив більше 13 млн. грн. Він був одним з 11 регіоналів, на яких народний депутат Микола Княжицький (Батьківщина)  подавав позов до Вищого адміністративного суду. Опозиціонер вимагав лишити їх мандатів за суміщення підприємницької та законотворчої діяльності.