Французькі нудисти підкорюють Афганістан

Рух мандрівників-нудистів, які фотографуються голяка на фоні визначних пам’яток, La liberte de la fesse підкорює Близький і Середній Схід та Африку

Зміст

Оголені туристи вже відзначилися в більш ніж 25 країнах регіону, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Учасники руху фотографуються повністю оголеними на тлі визначних пам'яток, мальовничих панорам населених пунктів в різних частинах світу. 

Згідно з зазначеними на офіційному сайті руху правилами, людина повинна бути сфотографована зі спини і перебувати в особливій позі - ноги розставлені в сторони, ліва рука на поясі, а права витягнута в сторону під кутом 45 градусів з виставленим вперед вказівним пальцем.

Люди у відповідній позиції фотографуються на тлі пустель Ізраїлю, Марокко, Алжиру, Тунісу та Намібії, руїн стародавнього міста Баальбек в Лівані, нічного Стамбула. Мандрівники - нудисти відзначилися і в таких неспокійних куточках регіону, як Афганістан, Ірак, Ємен, Сирія і Південний Судан.

Нагадаэмо, рух La liberte de la fesse зародився у Франції серед студентів Інституту політичних наук у місті Лілль в 2009 році. Поступово до нього почали приєднуватися люди зі всього світу. Згідно з даними офіційного сайту, на даний час налічується більше 680 однодумців нудистського руху, які «звільнили», як вони самі вважають, 87 країн світу, сфотографувавшись на тлі місцевих визначних пам'яток.

La liberte de la fesse не має жодних політичних цілей, представники руху вважають свої фото однією з форм сучасного мистецтва.