Парламентську епопею з Тимошенко продовжать завтра

На погоджувальній раді голів парламентських фракцій досягнуто домовленостей щодо голосування законопроектів про прокуратуру та про лікування увязнених за кордоном на завтрашньому засіданні, яке буде останнім перед самітом у Вільнюсі

Про це, виступаючи у Верховній Раді, повідомив лідер фракції “УДАР” Віталій Кличко, передає “РБК-Україна”.

"Ми домовилися. Спікер каже, що завтра вранці будуть прийняті закони і винесені... Оскільки більшість знаходиться в комітетах і більшість у сесійній залі, відповідальність лежить на Партії регіонів і президентові Януковичу”, - заявив Кличко.

В свою чергу, народний депутат від “УДАРу” Ірина Геращенко на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомила, що сьогодні на 14.30 призначено засідання робочоі групи по напрацюванню закону про лікування засуджених за кордоном. “Фарс від ПР продовжується”, - прокоментувала Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада провалила всі шість законопроектів, які б дозволили Тимошенко поїхати на лікування до Німеччини. За ці документи не голосувала більшість усі “регіонали”, комуністи та деякі позафракційні нардепи.

Як відомо вирішення “питання Тимошенко” є на сьогодні головною вимогою ЄС до України, виконання якої гарантує підписання Угоди про асоціацію.