Представник Януковича заспокоїв: сьогодні в Раді нічого не буде

Верховна Рада не прийме прийме сьогодні євроінтеграційні законопроекти

Про це заявив представник Президента у Верховній Раді, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, повідомляє «РБК-Україна»
За його словами, сьогодні в Раді «нічого не буде. Законів немає - це очевидно».

Також Мірошниченко підкреслив, що незважаючи на гучні заяви опозиція так і не зняла свої поправки до законопроекту про прокуратуру.
«Якщо у нас є політична воля, я не кажу в опозиції, а кажу - у нас, у депутатів, то як виникло 800 поправок? Після того, як ми робимо публічні заяви, лідери фракцій - жодної заяви про відкликання поправок немає від авторів. Де лицемірство, а де справжня мотивація? Можна робити винним кого завгодно, але це наша спільна відповідальність, народних депутатів", - наголосив представник президента. 

Нагадаємо, вчорашнє засідання робочої группи, яка має угодити закону щодо лікування ув'язнених за кордоном, закінчилося безрезультатно. Крім того, запропонований опозицією варіант законопроекту, в якому були враховані пропозиції Партії регіонів, не знайшов підтримки профільного комітету. 

В опозиції вважають, що Янукович і його партія сподіваються підписати Угоду без вирішення питання вибіркового правосуддя і звільнення Тимошенко.