Рибака вмовляли прийняти "закон Тимошенко" таємними записками

Сьогодні невідомий надіслав записку голові Верховної Ради із наполегливим проханням все ж таки прийняти закон щодо лікування ув'язнених за кордоном

Цю записку у залі засідання Володимир Рибак одразу ж показав лідерові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову. Свідком цього став фотограф Владислав Содель, який зазняв розмову та виклав фото на своїй сторінці у "Фейсбуці". 

"Шановний Володимире Васильовичу, потрібно ухвалити 3599 в першому читанні! Зробіть все, що можна, аби переконати!", - такий зміст мала записка.

Фотограф вважає, що є декілька версій, хто є автором записки. Хоча сам зізнається, що це вже не має значення.

Нагадаємо, під №3599 зареєстрований закон, який може дозволити хворим українським в’язням проходити лікування за кордоном. Цей документ був підготовлений групою опозиційних депутатів на чолі з Андрієм Кожем'якіним і в ньому - опозиційні депутати, врахували побажання "регіоналів".

На сьогоднішньому засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. В той же час у Відні президент Віктор Янукович вчергове заявив про незмінність курсу на євроінтеграцію.