Собчак натякнула, що Канделакі зустрічається з Курченко

Ксенія Собчак розповіла все, що знає про відносини між Канделакі та одруженим Курченко

У своємі блозі на “Снобі” Ксенія Собчак написала все, що знає про відносини відомої телеведучої Тіни Канделакі із українським олігархом Сергієм Курченко, повідомляє “Еспресо.TV”.

У своєму повідомленні Собчак вказала, що Канделакі користується приватними літаками, які завжди замовляє Курченко.

Далі Собчак додає розповідь спільної із Канделакі подруги: “Тінатін Гівіївна з радістю хвастає у вузькому колі своїм українським шанувальником. Зустрічаються вони завжди у повній таємниці: літають до Європи різними літаками, зустрічаються в Москві в приватних кабінетах ресторану «Турандот». Сергій Курченко дарує Гівіївні антикварні меблі”.

Крім того, Собчак зазначає, що Курченко одружений. “Факт одруження він ретельно приховує: ця інформація закрита для сторонніх, а в українських ЗМІ стоїть «повний блок» на цю тему”, - пише Собчак.

Нагадаємо, що суперечка між Собчак та Канделакі виникла після того, як Ксенія написала, что Канделакі відзначала свій день народження не в Грузії, а в Арабських Еміратах із Рамзаном Кадировим. У відповідь Канделакі запропонувала Собчак півмільйона доларів за докази відпочинку в Еміратах.