Соцмережі закипають через відмову від євроінтеграції

Після припинення Кабміном підготовки до євроінтеграції, українські користувачі соцмереж «вибухнули» гнівними постами та заявами

Користувачі у на межі нецензурщини, говорять про сором перед власними дітьми, перед Європарламентом і європейцями.

"Ви тільки уявіть, що тепер думають про українців європейці!!! Так зганьбитися вміємо тільки ми, коли вже це свавілля закінчиться", - пише один із блогерів.

"У нас в країні хоч що-небудь народ вирішує????! Як так ..... я громадянин України .... хочу, що б наша країна вступила в Євросоюз! Можна ж запитати у людей, чого вони хочуть .... а у нас вирішує одна людина!", - пише інший користувач.

"Нинішня влада це брехливі, підступні, ненажерливі злодюги. Це паразити, які живуть за рахунок трудового народу, а тут Путін поповнив їм рахунки та ще й пообіцяв підтримку на виборах, то вони й повелися", - бідкається ще один.

"Маем вийти з каменюками,потовкти хлебала до смерти,а не вякати ганьба! Вийти. й пи..ти до смерти,вішати цих ви..ів,а не бавитись!!!" - додав інший дописувач.

Нагадаємо, Кабмін прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Опозиція у відповідь звинуватила владу у державній зраді і готує проект постанови про відставку уряду Миколи Азарова.