У США працівника Макдональдсу посадили за плювок у гамбургер полісмена

У США 24-річного колишнього працівника Макдональдсу засудили до 29 місяців ув'язнення за плювок у гамбургер поліцейського

Суд визнав Далтона Урсуліна винним у такому злочинному діянні. Як з'ясувалося під час слідства, співробітник ресторану хворіє на гепатит С. Втім, поліцейському вдалося уникнути зараження, повідомляє Lenta.ru.

У суді колишній співробітник Макдональдс вибачився перед поліцейським і визнав, що вчинив «безглуздо і огидно». Він пообіцяв судді покращити свою поведінку і вступити до коледжу. Проте суддя врахував, що Урсулін раніше вже тричі здійснював кримінальні злочини: чинив опір поліції і незаконно поширював вікодин. 

Інцидент з плювком стався в грудні 2012 року в штаті Мічиган. Урсулін плюнув в гамбургер офіцера, який працював у сусідньому госпіталі для ветеранів. Про цей вчинок вдалося дізнатися завдяки одному з колег засудженого, який згодом дав проти Урсуліна показання. А чому працівник ресторану зважився на плювок - не уточнюється.

Нагадаємо, у США не вперше виносять вирок співробітникам Макдоналдсу за плювки в їжу. У попередній раз за цей злочин покарали працівника ресторану з Південній Кароліни. Він заплатив штраф $5 тис..