Тимошенко просить опозицію погоджуватись на всі умови "регіоналів"

Юлія Тимошенко закликала опозицію підтримати президентські законопроекти про прокуратуру та про вибори без обговорення

Як написав у своєму "Твіттері" народний депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко, на засіданні фракції захисник Тимошенко Сергій Власенко "зачитав лист Юлі до опозиції». «Юля закликала проголосувати за президентський закон про прокуратуру і регіональський виборчий закон", - повідомив нардеп.

За його словами, "Юля також закликала фракцію підтримати будь-який законопроект щодо лікування засуджених – «без обговорення», заради підписання угоди".

«Фракція одноголосно вирішила сьогодні голосувати за ВСІ євроінтеграційні закони включно з УСІМА версіями законів про лікування засуджених", - підсумував Шевченко.

Нагадаємо, вчорашнє засідання робочої группи, яка має угодити закону щодо лікування ув'язнених за кордоном, закінчилося безрезультатно. Крім того, запропонований опозицією варіант законопроекту, в якому були враховані пропозиції Партії регіонів, не знайшов підтримки профільного комітету. 

В опозиції вважають, що Янукович і його партія сподіваються підписати Угоду без вирішення питання вибіркового правосуддя і звільнення Тимошенко.