Земфіра видасть всі свої альбоми на вінілі

Прихильники співачки зможуть придбати всі платівки вже у наступному році

Усі альбоми Земфіри будуть видані на вінілі, повідомляє Lenta.ru з посиланням на музичне видавництво “Мирумир”. До видання увійдуть всі шість номерних альбомів співачки, збірник композицій, які не увійшли до альбомів, і саундтрек до фільму «Остання казка Рити». Альбоми будуть видаватися в зворотному хронологічному порядку - від останнього до першого.

Видавництво планує випустити всі платівки вже до кінця 2014 року. “Мирумир” не уточнює, коли вийде перша з них, однак Земфіра у своєму твіттері написала, що автограф-сесія, яка приурочена до виходу на вінілі її останнього альбому «Жить в твоей голове», відбудеться 29 листопада цього року.

Видавництво обіцяє, що всі фонограми пройдуть спеціальний мастеринг, який дозволить їм добре звучати на вінілі. Кожен альбом буде випущений з оригінальною обкладинкою.

Нагадаємо, що Земфіра випустила свою дебютну платівку в 1999 році. Надалі співачка записала ще п'ять альбомів. Останній з них надійшов у продаж у лютому 2013 року. Зараз на підтримку альбому проводиться концертний тур , який в середині грудня завершиться двома концертами в Москві.