Регіонали пішли назад та знову воліють переговорів з ЄС

Україна може домовитись з ЄС ще до проведення саміту Східного партнерства в Вільнюсі

Таке припущення зробив народний депутат України Володимир Олійник, про це повідомляє РБК-Україна.

«Зараз ми шукаємо рішення першого, економічного, питання. Я вважаю, що він буде вирішений ще до саміту та якщо він буде вирішений позитивно, це не проблема зібрати позачергову сесію та проголосувати закон про прокуратуру», - заявив Олійник.

Депутат зазначив, що допомога країні потрібна вже зараз,  взимку, навіть у січні. «Держбюджет на 2014 рік повинен враховувати цю допомогу», - наполягає він.

Олійник також зазначив, що «уряд не має права змінювати вектор розвитку країни, але він подав сигнал про економічні проблеми та це є питання для переговорної групи самого високого рівня».

«Регіонал» наполягає, що європейці вже почали проводити консультації щодо отримання кредиту на «нормальних умовах» та знову поскаржився на тиск Росії.

Нагадаємо, вчора уряд прем’єр-міністра Миколи Азарова припинив підготовку до підписання угоди про асоціацію.Юлія Тимошенко погодилась не просити звільнити її, якщо Віктор Януковіч погодиться повернути асоціацію.Втім член моніторингової місії Олександр Кваснєвський заявив, що ніякої асоціації підписано не буде.