Судові виконавці прийшли на Майдан забороняти мітинг

На Майдан прийшли судові виконавці із рішенням суду, яке забороняє проводити заходи

Судові виконавці пред'явили рішення суду про заборону проводити заходи, повідомляє “Голос Столицы”.

У супроводі представників міліції на Майдан Незалежності в Києві прийшли судові виконавці з рішенням суду про заборону проводити заходи. Нагадаємо, що  своїм рішенням окружний адміністративний суд міста Києва заборонив встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків або навісів, в тому числі пересувних та тимчасових, під час проведення мирних масових акцій з 22 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року.

Як раніше повідомляло Еспресо.TV, учасників мітингу взяли у кільце міліціонери. Всі підземні переходи біля місця проведення мітингу перекриті. 

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Пізніше член місії Європарламенту Олександр Квасьнєвський констатував, що на саміті в Вільнюсі Угода про асоціацію підписана не буде. Місія припиняє свою роботу.

Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні о 18:00 очікується великий мітинг за участі лідерів опозиції.