На Євромайдані підготували метрову ручку для Януковича

Активісти на Майдані презентували ручку, якою президент Віктор Янукович мусить підписати у Вільнюсі Угоду про асоціацію з ЄС

Сьогодні на всеукраїнському мітингу з підтримки євроінтеграції активісти створили спеціальну ручку, передає «Обозреватель».

Ручка сягає метра і саме нею Янукович повинен підписати у Вільнюсі Угоду про асоціацією з ЄС. Хоча як саме він має нею користуватися, вони не сказали.

Наразі на Майдані знаходиться понад тисяча мітингувальників. Силовики зняли блокаду Майдану та перебувають або в автобусах, або у підземці.

Депутатка від «Свободи» Ірина Фаріон, виступаючи перед українцями, порівняла вчорашній «чорний четвер» із Голодомором, річницю якого відзначатимуть завтра.

Нагадаємо,невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 почався мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.