Донецьких студентів везуть до Києва замість «тітушок»

За 200 гривень студентам Донецька пропонують взяти участь у пропрезидентських акціях у столиці

Студенти ряду донецьких ВНЗ сьогодні, в суботу, 23 листопада, виїхали з Донецька та Макіївки до Києва для участі в масових політичних заходах у неділя.

Про це повідомляють "Новости Донбасса", які зафіксували факт виїзду студентів з міста Макіївка, о 14.00 в суботу.

Студенти підтвердили, що прямують до Києва. Також вони отримують по 200 гривень в день за участь у політичних пропрезидентських акціях. Збір студентів був організований профспілковими комітетами та студентськими спілками вишів.

Раніше стало відомо, що у Полтаві збирають молодих спортивних хлопців для участі в мітингах на Майдані. Охочим пропонували також по 200 грн.

Нагадаємо, в четвер на засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 на Майдані проводять мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.