Губернатор Львівщини назвав заборону Євромайдану "технічною помилкою"

Губернатор Львова запевняє, що не забороняв Євромайдан

Голова Львівської ОДА Олег Сало пообіцяв розібратися у ситуації, що стосується судового позову з вимогою заборонити намети на Євромайдані у Львові, а рішення суду назвав «технічною помилкою», повідомляє Zaxid.net. Про це він сказав під час вшанування пам’яті жертв Голодомору.

За словами губернатора, Львівська ОДА не намагається заборонити Євромайдан.

«Я розберуся в ситуації. Хто подав позов і я більш, ніж упевнений, що ці люди зі мною працювати не будуть», - сказав голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, 23 листопада суд заборонив встановлення малих архітектурних форм з 6:00 год. 23 листопада до 29 листопада за адресами пр. Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1 та вул. Винниченка, 18. Додамо, що позов до суду подало управління охорони історичної спадщини Львівської ОДА. 

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 на Майдані проводять мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.