Редактора телеканалу звільнили за новини про Євромайдан

Редактор одного з українських телеканалів заявила, що її звільнили через повідомлення в ефірі про події на Майдані

Випусковий редактор телеканалу "Бізнес" Тетяна Мельниченко у своєму Facebook заявила, що її звільнили з роботи за висвітлення інформації про євро майдан, повідомляє “Українська правда”.

"Друзі, маємо небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин телеканалу "Бізнес". Причина - у ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід людей на майдан і незгоду з зупинкою Євроінтеграційного процесу", - повідомила Мельниченко.

"З точки зору журналістики - баланс у випуску було дотримано повністю. Я ні про що не шкодую. І нікому нічого не доводитиму. Є вища сила, яка все бачить. І за кожне рішення рано чи пізно доводиться відповідати", - додала вона.

"Я рада, що мені вказали згори, що у цій команді мені не місце і охоче приєднаюся до людей, які готові творити справжню журналістику. І ще, я досі вірю у наших людей - у їхню силу, стійкість, мужність, незламність, коли вони гуртуються разом! Разом - ми сила! Український дух переможе!" – написала журналістка.

Нагадаємо, в четвер на засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. 

Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 на Майдані проводять мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.