У Миколаєві Євромайдан розганяє міліція

Миколаївська міліція силою намагається прибрати людей з мітингу

Міліція спробувала силою розігнати мітинг прихильників європейської інтеграції в Миколаєві, повідомляє «Українська правда», посилаючись на "НикВести".

Після того, як активістам вдалося вперше дати відсіч правоохоронцям, на площу Леніна в Миколаєві направили додаткові наряди міліції.

Правоохоронці оточили начальника інспекції з благоустрою Миколаївської міськради Дмитра Ніконова і за його командою зробили спробу знести 2 намети - громадські приймальні народного депутата України Ігоря Бриченка.

Близько 50-ти міліціонерів пішли штурмом на таку ж кількість учасників акції, серед яких були жінки та літні люди. Деяких з них правоохоронці збили з ніг. Одній з жінок викликали "швидку".

Як повідомляє видання, міліція час від часу здійснює нові спроби взяти штурмом мітингувальників.

Нагадаємо, в четвер на засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. 

Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 на Майдані проводять мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.