У Черкасах міліція з боєм відібрала у мітингувальників намети (ВІДЕО)

У Черкасах сталися сутички між міліцією і громадськими активістами, які хотіли встановити намети на Соборній площі біля Черкаської ОДА

У Черкасах сталися сутички між міліцією і громадськими активістами, які хотіли встановити намети на Соборній площі біля Черкаської ОДА 

Правоохоронці демонтували один намет, який встигли встановити активісти, повідомляє "УНІАН".

Як повідомили правоохоронці, на учасників акції склали адміністративні протоколи про правопорушення. 

Також працівники ДАІ перешкоджають виїзду з Черкас автобусів з активістами у Київ на Євромайдан. 

Крім того, за словами кандидата в депутати від опозиції Миколи Булатецького, «співробітники ДАІ на платній стоянці зняли державні номерні знаки з мого автомобіля, чим заблокували мій виїзд на Київ".

Нагадаємо, що на Майдані Незалежності вже третю добу стоять прихильники європейського курсу країни, які протестують проти рішення уряду Миколи Азарова відмовитись від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Кількість протестувальників варіюється від кілька сотен до кілька тисяч людей. Головний мітинг призначений на сьогодні, 24 листопада. Хода почнеться о 12.00 від пам'ятника Тарасу Шевченку та завершиться мітингом на Європейській площі.

Раніше народним депутатам прийшлося з бійкою відстоювати сцену біля Українського дому.  Раніше також повідомлялось про спроби перешкодити людям виїжджати до мітингу.