Телефони штабів Євромайдану атакували боти

Сьогодні після публікації телефонів оперативного штабу Євромайдану на них почали здійснюватися безперервні дзвінки з автоматичних пристроїв-ботів

Дзвінки надходять кожні кілька секунд, повідомили у прес-службі партії "Батьківщина".

Опозиціонери вважають, що це влада блокує їхні сигнали, заважаючи роботі штабу.

Також в партії нагадали, що кілька днів тому на телефони лідерів "Батьківщини", співробітників Центрального штабу партії, а також телефони прес-служби вже було проведено подібну атаку Проте заблокувати дзвінки не змогли, оскільки номери постійно змінювалися. Водночас оператори мобільного зв’язку заявляли, що не здатні впоратися з проблемою.

"Єдина відмінність сьогоднішньої атаки в тому, що дзвінки надходять частіше, а у слухавці замість "Марсельєзи" звучить інша мелодія", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, одразу після рішення уряду Миколи Азарова припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС на Майдан Незалежності вийшли обурені люди. Вчора пройшов мітинг на підтримку євроінтеграції, в якому взяло участь близько 100 тис. громадян. В той же час МВС повідомляє, що учасників було лише 20 тис. Акція протесту супроводжувалася сутичками з “Беркутом”, який застосував кийки та сльозогінний газ. Наразі акція протесту триває, мітингувальники створили наметове містечно на Європейській площі.

Також опозиція вимагає відставки Кабміну Азарова та порушити щодо нього кримінальну справу за статтею “перевищення влади та службових обов’язків”.