Тимошенко оголосила голодування

Юлія Тимошенко оголосила голодування до того часу, поки українською владою не буде підписана Угода про асоціацію

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це, виступаючи на Євромайдані, заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

За його словами, в лікарні Тимошенко повністю ізольована від зовнішнього світу. Він нагадав, що сьогодні їй не дозволили зустрітися ні з дочкою ні з Арсенієм Яценюком, ні з Юрієм Луценком.

“Навіть ручки від вікна відкрутили, щоб вона не могла спілкуватися”, - додав Власенко.

За його словами. “Тимошенко оголосила безстрокове голодування, яке триватиме доти доки не буде підписана асоціація з ЄС”.

Нагадаємо, сьогодні відвідати Тимошенко планували родина Луценків та Арсеній Яценюк, але їх до екс-прем’єра не пустили, пояснивши таке рішення “загостренням застудних захворювань у осінньо-зимовий період”. Також під приводом зростання захворюваності на грип та ГРВІ у Харкові заборонили масові акції.

Також нагадаємо, останні три дні в Україні не припиняються акції протесту проти рішення уряду Миколи Азарова припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Вчора пройшов мітинг на підтримку євроінтеграції, в якому взяло участь близько 100 тис. громадян. Акція протесту супроводжувалася сутичками з “Беркутом”, який застосував кийки та сльозогінний газ. Наразі протести тривають.