У Яценюка знову зірвалося побачення з Тимошенко

Яценюк не може вилетіти до Харкова на зустріч з Юлією Тимошенко

Як повідомили в прес-службі “Батьківщини”, через проблеми з авіасполученням Яценюк переносить зустріч з колишньою прем'єркою Юлією Тимошенко, куди планував сьогодні полетіти із Юрієм та Іриною Луценками. 

«Не приймає Харків», - написав сам Яценюк у своєму “Твітері”. Також опозиціонер додав, що зустріч можна буде здійснити після завершення пікету під будівлею Кабінету міністрів. 

«Йдемо на пікет проти уряду Азарова. Можливо, пізніше зможемо долетіти до Харкова», - відзначено в повідомленні.

Нагадаємо, вчора учасники Євромайдану планували блокувати роботу Кабміну. Лунали заклики "перекрити Азарову усі входи і виходи".

На даний момент біля будівлі Уряду знаходиться 500 активістів з прапорами “Батьківщини” та “УДАРу”, які вимагають скасувати рішення Кабміну про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію України з ЄС, яке було прийняте у четвер, 21 листопада.

Нагадаємо, напередодні Яценюк і Луценко намагалися зустрітися з Тимошенко в Харкові, але тремники відмовили у зустрічі, пояснивши це застудою Тимошенко. Проте дочка екс-прем'єра Євгенія всі заяви про хворобу матері категорично спростувала.