Аваков: Не шукайте логіки в словах Януковича, її туди не клали

В анонсованому президентом Віктором Януковичем розгорнутому інтерв’ю глава держави може сказати діаметрально протилежні речі, і логіки в сьому шукати не варто

Про це Еспресо.TV заявив нардеп від “Батьківщини” Арсен Аваков.

Я думаю, що з виходячи з прелюдії, яку він дозволив собі у вчорашньому зверненні, він може сказати дві діаметрально протилежні речі, починаючи з того, що ми йдемо в Євросоюз і підписуємо Угоду про асоціацію, закінчуючи тим, що ми йдемо у Митний союз”, - вважає Аваков.

І саме це, на його думку,  і є головна причина, чому Янукович дасть це інтерв’ю після паузи. “Це пряме віддзеркалення його політики, коли він торгує інтересами держави до останнього виловлюючи як у картярській грі власні інтереси. Я б не брався прогнозувати, оскільки, як говорив в свій час відомий український дисидент Генріх Алтунян “Не шукай логіку там де її не клав”, - підсумував нардеп.

Нагадаємо, з 21 листопада, коли уряд прийняв рішення про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію, до вчорашнього дня глава держави мовчав. Вчора Янукович звернувся до народу України, в якому заявив, що “не робить нічого на шкоду України”, бо “як батько” піклується про народ. Також Президент пообіцяв в найближчий час дати розгорнуте інтерв’ю, в якому розкаже “про спільні кроки, які ми зробимо разом”.