У Євромайдану з'явився свій гімн (ВІДЕО)

Пісню львівського музиканта називають гімном Євромайдану

Пісня львівського виконавця, опублікована в Інтернеті ще влітку, зараз привернула увагу людей, поідомляє The Kiev Times.

Учасники мітингів і прихильники змін в країні вже охрестили пісню Revolution Ukraine Ростислава Хітрякова, який виступає під псевдонімом Artisto, гімном Евромайдана.

Кліп на пісню з'явився в мережі до Дня Незалежності. На відео Artisto своїм речитативом закликає боротися за зміни в країні, підтримує тих, хто вже готовий до революції, і спонукає діяти тих, хто залишився осторонь.

Цей кліп отримав безліч коментарів. Люди пишуть, що пісня дуже точно відображає те, що відбувається в Україні. Деякі вже порівнюють Artisto з Гринджолами і їх піснею «Разом нас багато», яка стала гімном Помаранчевої революції в 2004 році. У соціальних мережах пишуть, що виконавець виступав з цією піснею на Евромайдане, тому про неї і дізналися стільки людей.

Нагадаємо, одразу після рішення уряду Миколи Азарова припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС на Майдан Незалежності вийшли обурені люди. 24 листопада на мітинг на підтримку євроінтеграції вийшло близько 100 тис. громадян. В той же час МВС повідомляє, що учасників було лише 20 тис. 

Раніше Еспресо.TV повідомляло, що співачка Руслана співала разом із мітингувальниками всю ніч з 25 на 26 листопада.