СБУ обіцяє покарати тих, хто напав на їхнє авто на Євромайдані

СБУ розслідує напад активістів Євромайдану на спецавто СБУ, яке, начебто, приїхало вчора на Європейську площу шукати терористів

"У Києві на Європейській площі 25 листопада неустановлені особи скоїли напад на службовий автомобіль Служби безпеки України. У транспортному засобі перебували співробітники СБУ, які відповідно до компетенції виконували завдання із виявлення технічними засобами радіоканалів можливого керування вибуховими пристроями в місцях масового скупчення людей", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ. 

Також у повідомленні зазначено, що правоохоронці вдалися до таких дій, щоб запобігти можливим терактам. 

За словами представників СБУ, мітингувальники "зухвало заволоділи технікою, пошкодили транспортний засіб, а також завдали тілесних ушкоджень співробітникам СБУ при виконанні ними службових обов’язків".

СБУ обіцяє "об’єктивно та всебічно" розслідувати це правопорушення. Зокрема, у штурмі авто правоохоронців брали участь народні депутати від "Свободи" та "УДАРу".

Нагадаємо, вчора ввечері активісти Євромайдану виявили на Європейській площі мікроавтобус СБУ з апаратурою для прослуховування. Оскільки авто було щільно закрите зсередини, активісти взяли його штурмом.