Табачник не налякав студентів небезпечним Євромайданом

Київські студенти приєднались до Євромайдану на Майдані Незалежності

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, колона приблизно нараховує від 2 до 3 тисяч людей. Дорожний рух на Хрещатику не перекривався, сутичок з «Беркутом» також не було.

Як повідомлялося, вчора до Євромайдану долучилися студенти двох вишів. Міністр освіти Дмитро Табачник порадив студентам-мітингувальникам "берегти себе". Втім кілька студентів постраждали від нападу невідомих спортсменів.

Нагадаємо, одразу після рішення уряду Миколи Азарова припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС на Майдан Незалежності вийшли обурені люди. 24 листопада на мітинг на підтримку євроінтеграції вийшло близько 100 тис. громадян. Наразі протести тривають, при цьому між протестувальниками та міліцією виникають бійки із застосуванням сльозогінного газу. Активну участь у акцыях беруть студенти, які запланували провести 27 числа загальноукраїнський страйк.

Також нагадаємо, під час акцій протесту "Україна, вставай!" у травні цього року Партії регіонів Олена Бондаренко попередила батьків, щоб не пускали молодь на акції непокори, бо з них "можна повернутися у гробу".